Zgjidhje teknike
 1. Ndihme ne zgjedhjen e software-it me te pershtatshem per ju.
  Ploteso formularin dhe ne do ju japim keshilla bazuar mbi eksperiencen tone, ne menyre qe ju te beni zgjedhjen e duhur.

 2. Ne cilen fushe veproni?(*)
  Invalid Input
 3. Numri i Punonjesve(*)
  Please tell us how big is your company.
 4. Programi qe perdorni aktualisht(*)
  Invalid Input

 5. Te dhenat tuaja.
  Na jepni disa te dhena ne menyre qe te kemi mundesi tiu pergjigjemi
 6. Emri Juaj(*)
  Invalid Input
 7. E-mail(*)
  Invalid Input
 8. Nr i Telefonit
  Invalid Input
 9. Komente shtese
  Invalid Input
 10.   
CAKTO NJE TAKIM+355 52 230334
NA SHKRUANIinfo@ek-sk.com
NA VIZITONIQendra EGT, Durres

Kontakte

     

Adresa: Qendra EGT Lagja: 3; Rruga: G.Durrsaku.
Durres, Albania 2001
Telefon:
+355 52 230334
E-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Designed by: Oxygen Studio